Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Vught. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Vught Fitness

Functionele training

Wij hebben de Connexus in onze fitnessclub staan en aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat je vervelen echt niet mogelijk is! Op de Connexus wordt ook een training aangeboden in de vorm van een smallgroup training. Tijdens deze training van 30 of 45 minuten kunnen maximaal 10 mensen per keer meedoen. Je wordt tijdens de functionele training op een speelse manier getraind op uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. De trainingen worden gehouden in een multifunctionele ruimte met hypermodern Queenax rek. Indien het mooi weer is wordt de training in onze functionele ruimte buiten gegeven. Deze les is uitermate geschikt voor alle doelgroepen, daar de trainer gemakkelijk de oefening makkelijker of moeilijker kan maken. Hierdoor is elke les op jouw kunnen afgestemd.

Bekijk het lesrooster

Les Mills groepslessen

Bij Fitnessclub Vught bieden wij de bekende groepslessen van Les Mills aan. De Les Mills programma's staan bij ruim 17.500 clubs ter wereld op het lesrooster, verdeeld over 100 landen. Zij ondersteunen deze clubs met onderzoek en elke drie maanden een nieuwe workout en daarnaast zijn de instructeurs specifiek gecertificeerd voor deze groeplessen. Zo weet je zeker dat jij een groepsles volgt van hoge kwaliteit! Meer informatie over Les Mills?

Ga naar lesmills.com 

Fitnessclub Vught Groepsles Xco1

Wellness

Bij Fitnessclub Vught kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! Bij Fitnessclub Vught hebben we een sauna en een Turks stoombad!  De gezamenlijke sauna kun je vanuit de kleedkamer bereiken.

 Daarnaast kun je het hele jaar door onze zonnebank terecht voor een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen.

Zonnebank reserveren

Bekijk tarieven en abonnementen

Personal training

Fitnessclub Vught biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen. Wij werken samen met Jordy de Wit. Meer informatie? 

Jordy@fireduppt.nl

Tel: 06-44561355 

Vught Personal Trainer Jordy