Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Zaltbommel. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclub Zaltbommel Kracht5

Wist je dat...

Onze fitnessruimte bij Fitnessclub Zaltbommel bestaat maar liefst uit 3 verdiepingen! Dit is een extra grote Fitnessclub en beschikt een extra groot aanbod aan apparatuur.

Wellness

Bij Fitnessclub Zaltbommel kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! Bij Fitnessclub Zaltbommel hebben we een sauna in zowel de mannen als vrouwen kleedkamer.

Daarnaast kun je het hele jaar door onze zonnebank terecht voor een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen.

Zonnebank reserveren

Ontdek tarieven en abonnementen

Fitnessclub Schagen Sauna2

Functionele training

Wij hebben de Connexus in onze fitnessclub staan en aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat je vervelen echt niet mogelijk is! Op de Connecus wordt ook een training aangeboden in de vorm van een smallgroup training. Tijdens deze training van 30 of 45 minuten kunnen maximaal 10 mensen per keer meedoen. Je wordt tijdens de functionele training op een speelse manier getraind op uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. De trainingen worden gehouden in een multifunctionele ruimte met hypermodern Queenax rek. Indien het mooi weer is wordt de training in onze functionele ruimte buiten gegeven. Deze les is uitermate geschikt voor alle doelgroepen, daar de trainer gemakkelijk de oefening makkelijker of moeilijker kan maken. Hierdoor is elke les op jouw kunnen afgestemd.

Bekijk het lesrooster

Fysiotherapie

Om blessures te voorkomen of te behandelen zijn wij aangesloten bij Hentzepeter Fysiotherapie. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in revalidatie en preventie van (sport)klachten en zijn geregeld in de fitnessruimtes te vinden. Hentzepeter Fysiotherapie biedt training aan geblesseerde sporters, bij herstel na een (sport)ongeval, operatie of na ziekte. Ook jij kunt bij de fysiotherapeuten terecht voor een korte Fysio-Check, voor begeleiding bij (sport)klachten of voor een 2nd opinion bij aanhoudende pijn bij sporten. De fysiotherapeuten werken op de dinsdag- en donderdagmiddag in de fitnessruimte op de 2e etage en zijn dan beschikbaar voor vragen. Voor behandeling of meekijken tijdens het sporten, is het fijn als je een afspraak maakt.

Ga naar fysiobommelerwaard.nl 

Daarnaast heeft de praktijk sinds 2023 ook Bekkencentrum Zaltbommel geopend, gespecialiseerd in bekkenpijn/bekkenbodemklachten en in (sport)begeleiding tijdens-na zwangerschap.

Ga naar bekkencentrumzaltbommel.nl 

Fysio Bommelerwaard Zaltbommel (1)