Volg een gratis proefles

Ontvang 20% korting op een padelbaan!

Wist je dat Fitnessclub Nederland ook padel aanbiedt in een aantal vestigingen? Zo ook bij Fitnessclub De Schildkamp, op ongeveer 20 minuten afstand van Fitnessclub Zaltbommel. Het reserveren van een padelbaan gaat sinds het begin van deze maand via het reserveringssysteem van Playtomic. Dit maakt het reserveren nog sneller en makkelijker en heeft daarnaast ook voordelen voor jou als lid van Fitnessclub Nederland!

Wat is Playtomic?

Playtomic is de grootste en snelst groeiende community van racketsportspelers in de hele wereld. Door middel van Playtomic kun je in één oogwenk zien waar en wanneer er een padelbaan vrij is bij jou in de buurt. Ook kun je gemakkelijk op zoek naar mensen van jouw eigen niveau om mee of tegen te spelen, maar kun je ook simpel een baan huren met je vrienden. Dit maakt het reserveren van een baan makkelijk en snel! Reserveren kan via de website of via de Playtomic app. Deze is te downloaden in de Google Playstore of in de Apple App Store.

 

Ontvang 20% korting op een padelbaan als Fitnessclub Nederland lid

Wist je dat je gedurende jouw actieve Fitnessclub Nederland abonnement 20% korting ontvangt op de padelbanen die je via Playtomic bij ons reserveert? Dit werkt op de volgende manier:

  1. Vraag in de Fitnessclub Nederland app de upgrade ‘Aanvullend Padel’ aan (deze is gratis maar dient voor de administratie aangezet te worden).
  2. Maak een account aan op Playtomic en gebruik hiervoor hetzelfde mailadres waarmee je geregistreerd bent bij Fitnessclub Nederland. Weet je dit mailadres niet of heb je al een Playtomic account met een ander mailadres? Stuur dan dit mailadres naar administratie@padelclubnederland.nl, zodat wij de korting hiernaartoe kunnen overzetten.
  3. Reserveren maar! Je ontvangt nu 20% korting als je via Playtomic een baan bij een van onze vestigingen reserveert.

 

Padelclub De Schildkamp is gevestigd op:

Perendreef 1A
4147 HA Asperen