Meer

Je vindt hier alle informatie over sporten bij Fitnessclub Nederland!

Fitpoints

Bij Fitnessclub Nederland geloven we dat iedere inspanning telt en dat elke stap op weg naar een gezonder leven moet worden beloond. Daarom ontvang je bij bepaalde activiteiten fitpoints, en je verdiende fitpoints kun je inwisselen voor geweldige cadeaus! 

Ontdek meer

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een waardevolle investering in de gezondheid en het welzijn van werknemers. Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, High Five Health Promotion en BedrijfsfitnessAbonnement. Hiermee kun je tot 50% voordeliger sporten bij Fitnessclub Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Fitnessclub Nederland is een vooruitstrevende fitnessketen met 13 vestigingen verspreid door Nederland. Wij zijn een groeiende organisatie en hebben altijd leuke vacatures openstaan. Lijkt het je leuk om ons team te versterken en van sporten je werk te maken?

Ontdek meer

Sportblog

Of je nu op zoek bent naar tips om je techniek te verbeteren, een sixpack te trainen of voedingsadvies, onze blogartikelen helpen je graag verder. Onze sporttips zijn geschikt voor iedereen die zijn sportieve doelen wil behalen en een gezonde levensstijl wil nastreven.

Ontdek meer

Gratis proefles

Of je nu geïnteresseerd bent in groepslessen, cardio- en krachttraining of een mix van alles, onze sportles proefles biedt een voorproefje van alles wat we te bieden hebben. Je kunt kiezen voor een groepsles of voor de fitness.

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar meer informatie? Bijvoorbeeld over onze huisregels, de veelgestelde vragen, de algemene voorwaarden of informatie over tijdelijk stoppen of opzeggen? We helpen je graag verder!

Ontdek meer

Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar de contactgegevens van een club? Je kunt de contactgegevens en contactformulieren vinden op de pagina van jouw Fitnessclub:

Ga naar jouw club

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?

Het tijdelijk stopzetten van je lidmaatschap kan alleen bij een jaarabonnement. Leden met een 3 maanden abonnement kunnen hun lidmaatschap kosteloos omzetten naar een jaarabonnement indien zij gebruik willen maken van een tijdelijke stop. De maximale duur van een tijdelijke stop is 6 maanden. In de Fitnessclub Nederland app kun je een tijdelijke stop indienen.

Vanaf welke leeftijd mag je sporten bij Fitnessclub Nederland?

In de fitnessruimte mag gesport worden vanaf 14 jaar. Tot 16 jaar is dit onder begeleiding van een volwassene.

Wat zijn de kosten voor een abonnement?

Elke fitnessclub heeft een uniek eigen aanbod aan fitness, groepslessen, wellness en overige faciliteiten en daarom heeft elke fitnessclub eigen abonnementen. Ontdek de abonnementen per club om te zien welk abonnement aansluit bij jouw wensen!

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We zien je natuurlijk niet graag vertrekken, maar als je toch wilt opzeggen kun je contact opnemen met jouw fitnessclub. Ga naar de contactgegevens.

Ga naar alle veelgestelde vragen