Open dag 10 september 2023 Fitnessclub Nederland

Wil jij graag meer in beweging komen maar twijfel je nog of fitness of het volgen van groepslessen iets voor jou is? Of ben je misschien niet tevreden over jouw huidige sportschool en ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe fitnessclub? Kom dan naar de open dag van Fitnessclub Nederland. Dit is dé kans om een kijkje te nemen, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Tijdens onze open dag kun je daarnaast profiteren van een leuke actie! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan betaal je geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvang je ook nog eens een rugtas cadeau! 

Schrijf je in!

Open dag 10 september 

Meer over Fitnessclub Nederland 

Fitnessclub Nederland is een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde levensstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij.  

Onze succesformule 

Wat Fitnessclub Nederland verder bijzonder maakt? 

  • Het sparen van fitpoints (loyaliteitspunten) waar je leuke cadeaus mee kan shoppen in onze ledenwebshop. 
  • De mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement van drie maanden die je daarna maandelijks kan opzeggen. Sluit je een jaarabonnement af? Dan kun je deze zonder kosten op ieder gewenst moment tijdelijk stopzetten.
  • Het doen van een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. 
  • Bedrijfsfitness  

En nog veel meer! Klik hierboven op de club bij jou in de buurt om weer te weten te komen over de specificaties op die betreffende locatie. 

Tot snel! 

Heb je een vraag neem dan contact op met de club. Zien we je 10 september op onze open dag? Word je 10 september direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- en ontvang je een mooie rugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.  

Schrijf je in!