De 5 fitness podcast van het moment!

Een fitness podcast kan inspirerend werken voor na of tijdens het sporten. Het kan goed helpen met het behalen van je doelen of het vinden van inspiratie voor het sporten. Wij hebben 5 leuke podcasts voor jou op een rijtje gezet!

1.  Voor een fitter en gezonder leven

De podcast van FIT NL gaat over een serie interviews met coaches en experts met interessante en inspirerende verhalen over de fitness en het hebben van een gezonde leefstijl. Van het behalen van maximale spierkracht tot het effect van voeding op buikklachten, in deze podcast worden al je fitnessvragen behandeld.

Ga naar podcast

2. #FitgirlsNL

Deze podcast gaat over diverse interviews met fitgirls die hun verhaal achter hun Instagram foto’s laten horen. Het is een plek waar meiden eerlijk en echt naar elkaar kunnen zijn. Waar fitgirls niet het perfecte Instagram plaatje hoeven te laten zien maar echt zichzelf kunnen zijn. 

Ga naar podcast

3. Afvallen: Hoe val je nou echt af?

Deze podcast is van Jill de Vreng en gaat over hoe je makkelijk 2 kilo per maand vet kunt verliezen. Van het stress en emotie eten tot hoe je de verleiding van eten kunt weerstaan. Deze podcast helpt je met het geven van motivatie voor het bereiken van je streefgewicht.

Ga naar podcast

4. Lifestyle hacking podcast

Wil jij een fit lichaam in combinatie met een sterke mindset? Dan is het podcast over Lifestyle Hacking zeker iets voor jou! In deze podcast verteld Tom Tuning over diverse onderwerpen die jou helpen een sterk lichaam en mindset op te bouwen. 

Ga naar podcast

5. De Brofessors

Wil jij een podcast luisteren die jouw lichaam en geest uitdaagt op een leuke manier? Dan is De Brofessors een postcast die jij waarschijnlijk heel interessant gaat vinden. In deze podcast gaat het over alles wat te maken heeft met een gezonde lifestyle, fitness en voeding. Een inspiratie podcast die gaat over het hebben van een goede conditie tot de verschillende lichaamstypes.

Ga naar podcast

Kom bij ons sporten!

Het fitnessadvies in praktijk brengen? Kom langs in onze fitnessclubs! Onze fitnesscoaches helpen je graag met persoonlijk advies om fit en gezond te blijven!

Zoek een club bij jou in de buurt