BRN instructeur Aerofit

Noord-Scharwoude
Maandagavond 20:30 uur

Wij vragen:

  • Ervaring in de fitnessbranche
  • Sociaal vaardig
  • Zelfstandig

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Aerofit

Fitnessclub Aerofit is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Fitnessclub Aerofit is per 1 september op zoek naar een BRN instructeur voor op de maandagavond 20:30 uur en eventueel invaluren op de woensdag en donderdag. Ben jij sportief en een echte aanpakker? Lijkt het je leuk om onze leden uit te dagen en het uiterste in ze naar boven te halen? Dan ben jij de BRN-instructeur die we zoeken!

Wat is BRN?

BRN (Body u Really Need) is een ultieme shape workout. Het is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij de leden werken aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. Dit is een workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!

Tijdens deze workout wordt er gebruik gemaakt van de XCO buizen. Deze buizen gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieën verbrandt door de 'reactive impact' die het veroorzaakt. De workout is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. De groepsles BRN valt onder House of Workouts. 

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag om onze leden alle ins en outs van BRN bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen op de personen die deelnemen aan jouw groepslessen en daarnaast slaag jij erin de sporters zich op hun gemak te laten voelen.

Enthousiast geworden? 

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Aerofit

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen