Groepslesinstructeur SclptCycle Jawi

Alphen aan den Rijn
dinsdagavond 19:30-20:30 uur

Wij vragen:

  • Sociaal vaardig
  • Ervaring in het geven van groepslessen
  • je kunt zelfstandig werken

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Jawi

Fitnessclub Jawi is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Wie zoeken wij?

Fitnessclub Jawi is per 1 september op zoek naar een enthousiaste SclptCycle instructeur voor op de dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Als SclptCycle instructeur bij Fitnessclub Jawi werk je samen in een enthousiast team en inspireer, motiveer en begeleid je onze leden zodat ze met een goed gevoel de deur uitgaan.

Wat is SclptCycle?

SclptCycle is een nieuwe vorm van full body work-out geschikt voor iedereen die van een feestje houdt. Gedurende deze energieke cyclingwork-out waarbij je traint op feestmuziek, worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen. Tegelijkertijd werk je aan je uithoudingsvermogen. Door de ophypende instructeurs, de swingende choreografie en opzwepende muziek voelt de SclptCycling les niet als een work-out, maar als een feestje om naar toe te gaan.

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Jawi

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen