Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Druten. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclubdruten Boksen1

Wist je dat…

Bij Fitnessclub Druten beschikken wij over fitnessapparatuur van de nieuwste Technogym lijn. Deze lijn fitnessapparaten is sterk, comfortabel en biedt geavanceerde functies voor een optimale sportbeleving. De digitale opties helpen jou je sportdoelen te behalen!

Wellness en zwembad

Wil je fitness met wellness combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Aqua Vita Wellness Druten, een mooi, middelgroot wellnesscomplex. Aqua Vita Wellness Druten beschikt een Finse sauna, infrarood sauna, een Turkse stoombad en een zwembad met aqualessen.

Wil je na je workout nog even lekker ontspannen in de sauna een aantal baantjes te trekken in het zwembad? Upgrade dan jouw fitness abonnement met zwemmen/wellness. Zo haal je het beste uit jouw workout. Het zwembad van Aqua Vita wordt verwarmd tot boven de 30 graden.

Wil je ook meedoen met de aquafit lessen? Kies dan voor de upgrade wellness en aquafit, dan mag je onbeperkt gebruikmaken van de zwembad- en wellnessfaciliteiten en kun je aquafitnesslessen volgen. Meer informatie over Aqua Vita?

Ga naar aquavitawellness.nl 

Fitnessclub Druten Zwembad

Squash & Padel

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje squash of padel is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan je vrienden, familie, buren of zakelijke relaties eens even flink om de oren te slaan?

In onze fitnessclub hebben wij 3 squashbanen die per 40 minuten gereserveerd kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook indoor padelbanen waar je lekker kunt padellen. Meer informatie over padellen?

Ga naar Padelclubnederland.nl

Squashbaan reserveren

Fysiotherapie Fysio-R

Om blessures te voorkomen of te behandelen kun je in ons pand terecht bij Fysio-R. Fysio-R is een fysiotherapeutisch centrum die de cliënt altijd centraal stelt. Hoogwaardige multidisciplinaire zorg staat bij Fysio-R hoog in het vaandel. Herstel- en preventieve zorg zijn de peilers van de praktijk die vooral zijn gericht op het totale bewegingsapparaat. Binnen 5 behandelingen positief resultaat is het streven! We hebben contracten met alle verzekeraars en hebben samenwerkingsverbanden met podotherapeuten, diëtisten en artsen. Ons team bestaat uit 4 fysiotherapeuten en secretariaat. We hebben ruime openingstijden, ook in het weekend! Wil je meer informatie?

Ga naar fysio-r.nl 

Fitnessclub Druten Fysio R

Fysiotherapie Move Podotherapie

Hallo allemaal! Mijn naam is Maarten van Dreumel, ik ben eigenaar en (sport)podotherapeut bij Move Podotherapie. Sinds 2017 ben ik werkzaam als podotherapeut. In deze tijd heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en ontzettend veel werkervaring opgedaan. Ik heb mezelf naast algemeen podotherapeut ook gespecialiseerd als sportpodotherapeut en voor verschillende sportorganisaties mogen werken. O.a. NEC Nijmegen, Fortuna Sittard, Roda JC en de nationale handbalbond. Nu heb ik de kans gepakt om mijn eigen praktijk te starten in Druten/Beneden Leeuwen. Een droom die uitkomt en waar ik met volle overtuiging instap!

Ik vind het een uitdaging om jou te helpen, of je nu klachten hebt of ze juist wilt voorkomen. Ik maak daarvoor gebruik van specialistisch meetapparatuur, een 3D scanner en highspeeds camera’s. Dit is uniek in Nederland. Met deze apparatuur kan ik de beste analyse maken en een passend behandelplan opstellen. Ik hoop jou snel te zien bij MOVE PODOTHERAPIE!

Voor een afspraak kun je bellen naar 06-12 38 14 99 of stuur een mail naar info@movepodotherapie.nl. Ook kun je via de website (www.movepodotherapie.nl) een afspraak inplannen via de online agenda.

Ga naar Move Podotherapie

Afbeelding1

Personal training 

Fitnessclub Druten biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1  of duo training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met Natuurlijkfitcoaching. Tijdens elke 60 minuten durende sessie richten we ons op het verbeteren van jouw conditie, kracht en techniek. Dit doen we door instructie te bieden en jou te ondersteunen bij het uitvoeren van de oefeningen.

Heb je behoefte aan een intensieve samenwerking met veel persoonlijke aandacht? Zoek je naar de stok achter de deur die je nodig hebt om echte duurzame resultaten te behalen? Maak dan een afspraak met Natuurlijkfitcoaching.

Ga naar Natuurlijkfitcoaching

Lay Out Foto