Volg een gratis proefles

Fitnessclub Druten binnenkort open

Vanaf 26 juni opent een nieuwe fitness in Druten. Fitnessclub Nederland start haar nieuwe club aan de Klepperheide 17. Fitnessclub Druten is de negende club die aan de fitnessketen wordt toegevoegd. Een bijzondere mijlpaal in deze tijd! Eigenaren Ton Schouten, Inge Schouten en Marciano Millenaar zagen voldoende kansen en besloten ervoor te gaan. Er wordt momenteel hard gewerkt om de fitnessclub gereed te maken voor opening. Mogelijk wordt er na opening nog geklust.

Volledig nieuwe fitness

Het wordt een volledig nieuwe fitness in Druten, die van alle gemakken is voorzien. Een prachtige fitnessruimte met nieuwe apparatuur van Technogym, diverse groepslessen en drie squashbanen. Daarnaast beschikt Fitnessclub Druten over een zwembad, sauna en horeca. Deze faciliteiten gaan per 1 september open.

Test jouw fitheid

Bij Fitnessclub Druten werken we met een fitheidstest. Op basis van de resultaten en jouw doelstellingen en wensen stellen we een persoonlijk programma op. De oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Iedere 6 weken heb je een afspraak met de fitnesscoach om jouw voortgang te meten.

Voor jou dichtbij

Bij Fitnessclub Druten kun je terecht voor je plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Daarnaast belonen we onze trouwe leden met FitPoints. Dit loyaliteitsprogramma biedt onze leden de mogelijkheid om punten te sparen, waarmee leuke cadeaus kunnen worden gekocht.

Vanaf 26 juni ben je van harte welkom bij Fitnessclub Druten! Schrijf je in via de website: www.fitnessclubdruten.nl. Daar vind je ook de actuele openingstijden, roosters en abonnementskosten.