Volg een gratis proefles

Nieuw in Fitnessclub Druten: padel

Nieuw in Fitnessclub Druten: 3 indoor padelbanen van Padelclub Druten

Het is bijna zover! Half december opent Padelclub Druten 3 indoor padelbanen!

Over padel

Deze moderne sport die in Spanje inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijstreeft, is ook in Nederland bezig aan een enorme opmars. De sport is een combinatie van tennis en squash en wordt met 2 of 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is en dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen! 

Over Padelclub Druten

Je vindt onze gloednieuwe padelbanen in de sporthal bij de squashbanen en de spinningzaal. Bij Padelclub Druten werken wij met standaard blokken van 1,5 uur. Dat betekent dat je altijd een baan voor 1,5 uur reserveert. Zo kun je lekker lang spelen! Vanaf 2 weken voor opening van de padelbanen kan er gereserveerd worden voor de banen. 

Tarieven

Je kunt los een baan huren, kiezen voor een padelabonnement of een padelcontractbaan afsluiten! Meer informatie over de tarieven vind je hier.

Lijkt het je ook leuk om te gaan padellen? Houd onze website en social mediakanalen goed in de gaten voor verdere informatie over de opening!