Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Helmond. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitness Helmond

Wellness

Bij Fitnessclub Helmond kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! De gescheiden sauna kun je vanuit de dames- en herenkleedkamer bereiken.

Daarnaast kun je bij onze zonnebank terecht voor het opdoen van een lekker zomers tintje het hele jaar door. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen. Met een all-in abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis!

Geen lid, maar wel gebruik maken van onze zonnebank?

Zonnebank reserveren

Functione Zone

In Fitnessclub Helmond hebben wij de ‘Functione Zone’. En aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat vervelen echt niet mogelijk is! Onze fitnesscoaches helpen je graag met deze functionele training. Ze zullen keer op keer nieuwe oefeningen voor je bedenken. Jouw totale lichaam zal profiteren: wordt sterker door het optrekken aan het rek, wordt strakker door buik- en rugspieroefeningen, wordt fitter door slaan tegen de boksbal, etc. Je eigen lichaamsgewicht en losse gewichten worden als weerstand gebruikt. En ondanks dat het nu misschien klinkt alsof je een gevorderde sporter moet zijn om er gebruik van te maken, is dit zeker niet zo! Er zijn oefeningen mogelijk op elk niveau en juist dát maakt trainen in de Function Zone zo leuk. Kom je een keer meedoen?

Bekijk het lesrooster

Helmond Function

Squash

Even lekker alles van je af slaan. Dat kan! Een spelletje squash is namelijk de ideale manier om stress weg te slaan of gewoonweg je conditie te verbeteren. Het is snel, superleuk en eenvoudig om te leren. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker dan je vrienden, familie, buren of zakelijke relaties eens even flink om de oren te slaan?

In onze fitnessclub hebben wij 4 squashbanen die per 30 minuten gereserveerd kunnen worden.

Squashbaan reserveren

Personal training

Wij werken samen met Ad Bruinen als personal trainer. Ad is al een aantal jaren werkzaam bij Fitnessclub Helmond als fitnesscoach en verzorgt daarnaast personal en duo-trainingen onder de naam AB-Vitality. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan een kijken op zijn website!

Ga naar AB-vitality.nl

Abvitality

Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie De Kleine Dommel streven we natuurlijk naar de hoogste kwaliteit in behandelen. Om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken werken wij daarom zo veel mogelijk samen met Fitnessclub Helmond. Door deze samenwerking kunnen we zo goed mogelijk de link leggen naar jouw dagelijkse activiteiten.

Carola Stork en Luc Jacobs, de sportfysiotherapeuten, zijn dan ook met regelmaat te vinden op de vloer van onze fitnessclub. Hier behandelen zij niet alleen fysiotherapiepatiënten maar zijn ze ook aanspreekpunt voor de leden van Fitnessclub Helmond. Daarnaast is kinder(bekken)fysiotherapeut Lieke Berings er voor de behandeling van kinderen. Meer informatie of een afspraak maken?

Fysio Fc Helond

Dansles

Wij verhuren onze danszaal aan DéDé. Wil jij ook dansles in Fitnessclub Helmond? Neem dan eens een kijkje op de website van DéDé.

Ga naar dédé.nl 

Zangles

In Fitnessclub Helmond bevindt zich ook zangdocent Nika van Stiphout. Met veel enthousiasme deelt zij haar passie voor zang en muziek. Nieuwsgierig naar wat zang en muziek voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op haar website! 

Ga naar nikavanstiphout.nl 

Image