Fitness

Sport je fit bij de Fitnessclub en voel je goed!

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar is er een training op maat. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductieles.

Begeleiding

Direct na je inschrijving maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maak je kennis met een van onze instructeurs en wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afhankelijk van je doelstellingen. Verder krijgt je een conditietest, en meten wij o.a. jouw gewicht, vetpercentage en BMI.

De Wellness Key maakt het je gemakkelijk

Als lid van Fitnessclub Orange heb je jouw eigen Wellness Key. Met deze sleutel kun je alles binnen de club doen: je komt ermee binnen, opent je locker ermee, je kunt met de Wellness Key betalen binnen de club én met de sleutel bestuur je jouw persoonlijke digitale trainingsprogramma. Je hoeft niet meer te onthouden welk toestel je in jouw schema hebt, wat de instelling van een bepaald toestel is of welke oefeningen je hebt gedaan en hoeveel keer: de Wellness Key geeft je perfect inzicht in jouw training en in de resultaten die je hebt behaald in een bepaalde periode. Een instructeur kan de beste hulp en aanwijzingen geven omdat hij of zij altijd kan zien hoe er is getraind.

Black Friday Actie

Krijg een JBL speaker cadeau

Word lid op 25 november
en profiteer van de actie!

 

Lees verder

Volg een gratis proefles