Baden

Tussen de saunarondes door is het heel belangrijk om goed af te koelen. Dit kan natuurlijk onder een koude douche of de stortemmer, maar je kunt ook een duik nemen in ons koele dompelbad. Verder kan je heerlijk bubbelen in de whirlpool waar met mooi weer het dak open kan. Zo kun je daar van de frisse lucht en de eventuele zonnestralen genieten. Natuurlijk is er ook een zwembad aanwezig waar je zelfs een klein baantje kan trekken.

Zwembad
Een binnenzwembad met heerlijk warm water, ideaal om tussen de saunarondes door heerlijk te bewegen en te ontspannen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zoutelectrolyse in plaats van directe chloorinjectie zijn de atmosfeer en het water extra aangenaam. Het zwembad is alleen via een trap te bereiken.

Koel dompelbad
Afkoelen tijdens een dagje sauna is heel erg belangrijk. Dompel je na de sauna daarom onder in ons koele dompelbad.

Voetenbaden
Het nemen van een voetenbad helpt ter voorbereiding op de warmtebeleving van de sauna. Ook is een voetenbad een heerlijke vorm van ontspanning tussen de saunagangen door.

Whirlpool
In de patio vind je een whirlpool waar je heerlijk kunt relaxen in het bubbelende water. De bubbels stimuleren de bloedsomloop en hebben een masserende werking. Met mooi weer kan het dak open, waardoor je met het zonnetje op het gezicht van het warme water kan genieten.

 

Sauna reserveren

Als lid hoef je niet te reserveren. Als daggast is reserveren wel verplicht.
Reserveer