Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Schagen. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclub Schagen Instructeur3

Wist je dat...

We bij Fitnessclub Schagen de nieuwste spinningfietsen van Technogym hebben? Hiermee haal je het uiterste uit jouw training!

eGym

Geen tijd, maar wel resultaat behalen? De eGym-Cirkel is een combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-Coach stelt alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt!

De voordelen van eGym:

  • Slechts 2x per 10 dagen!
  • Eenvoudig & veilig trainen voor jong en oud, dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart
  • Effectieve training , slechts 2×30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd & overal inzage in het trainingsresultaat;

Wil je gebruik maken van de eGym? Kies dan voor de eGym upgrade bovenop je abonnement.

Bekijk tarieven en abonnementen

Schagen E Gym

Tanita weegschaal

In Fitnessclub Schagen hebben wij de Tanita weegschaal staan. Een geavanceerde wegschaal waarmee we jouw lichaam op een dieper niveau kunnen analyseren. De weegschaal meet niet alleen gewicht, maar kijkt onder andere ook naar lichaamsvetpercentage, spiermassa en jouw metabolische leeftijd. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden. Zo ontdek je hoe je fysieke gesteldheid is en je krijgt heel nauwkeurig inzicht in hoe jouw lichaam is opgebouwd. Meer weten? Vraag een van onze fitnesscoaches om meer informatie!

Whatsapp Image 2024 03 21 At 15.30.15 (2)

Functionele training

Wij hebben de Connexus in onze fitnessclub staan en aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat je vervelen echt niet mogelijk is! Op de Connexus wordt ook een training aangeboden in de vorm van een smallgroup training. Tijdens deze training van 30 of 45 minuten kunnen maximaal 10 mensen per keer meedoen. Je wordt tijdens de functionele training op een speelse manier getraind op uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. De trainingen worden gehouden in een multifunctionele ruimte met hypermodern Queenax rek. Indien het mooi weer is wordt de training in onze functionele ruimte buiten gegeven. Deze les is uitermate geschikt voor alle doelgroepen, daar de trainer gemakkelijk de oefening makkelijker of moeilijker kan maken. Hierdoor is elke les op jouw kunnen afgestemd.

Bekijk het lesrooster

Wellness

Bij Fitnessclub Schagen kun je terecht voor inspanning en ontspanning. Want wat is er fijner dan na het sporten even bij te komen in de sauna? Ook wanneer je niet hebt gesport, krijg je bij deze comfortabele faciliteit een warm welkom! Bij Fitnessclub Schagen hebben we een infrarood sauna en een echte Finse buitensauna!  Je kunt heerlijk onstpannen op het buitenterras. In het pand bevindt zich ook een massage salon voor sport-,  ontspannings-, hotstone,- en voetreflex massage.

Daarnaast kun je het hele jaar door onze zonnebank terecht voor een lekker zomers tintje. Veilig en verantwoord. Uiteraard wordt onze zonnebank goed onderhouden en zullen we de lampen regelmatig vervangen. Met onbeperkt abonnement is het gebruik van de zonnebank gratis! 

Geen lid maar toch gebruik maken van de zonnebank?

Zonnebank reserveren

Fitnessclub Schagen Sauna2

Personal training

Fitnessclub Schagen biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met Arjan Tiebie: Ik ben Arjan Tiebie en sinds 2011 werk ik als Personal Trainer. Als Personal Trainer ben ik er om jou te helpen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Ik zal je begeleiden bij het trainen van verschillende spiergroepen en het opstellen van een persoonlijk trainingsprogramma dat past bij jouw individuele behoeften en doelen. Mijn doel is om jou te motiveren en te inspireren om je best te doen en je gezondheid en welzijn te verbeteren, zodat je je fit en energiek voelt. Samen zullen we werken aan het verbeteren van jouw kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en evenwicht, op een veilige en effectieve manier.

Schagen Personal Trainer Arjan