Volg een gratis groepsles

Nieuwe personal trainer: Rogier

Wil je jouw sportdoelen (sneller) behalen? Train dan samen met onze nieuwe personal trainer Rogier!

Personal training is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met Rogier de Jong. De uit Medemblik afkomstige Rogier is 35 jaar oud en is erg fanatiek met zijn sporten. Hij startte met voetbal, zwemmen en vechtsporten. Fitness werd daarna zijn passie. Op 21 jarige leeftijd ging hij bij het leger bij de Luchtmobiele Brigade, waar hij ontzettend werd uitgedaagd in allerlei sporten. Zo weet hij wat het is om fit te blijven. Uiteindelijk wil Rogier zijn horizon verbreden in de sportwereld en daarom is hij bootcamp instructeur en Personal Trainer geworden. Ook dat is zijn droom!
Het leuke aan het beroep Personal Trainer is dat je direct kan bijdragen aan jouw gezondheid. Samen werken we aan jouw doelen en ben ik de Trainer en Coach die ervoor zorgt dat jij blijft sporten! Mijn motto: Het moet dus het kan!
Mobiel nummer: 06 - 45 30 02 81
E-mail: rogersheeva@gmail.com

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn