Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Tiel. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclub Tiel Kracht2

Functionele training

Wij hebben de Connexus in onze fitnessclub staan en aan/onder/rondom/naast deze constructie aan de wand kun je zóveel oefeningen doen dat je vervelen echt niet mogelijk is! Op de Connexus wordt ook een training aangeboden in de vorm van een smallgroup training. Tijdens deze training van 30 of 45 minuten kunnen maximaal 10 mensen per keer meedoen. Je wordt tijdens de functionele training op een speelse manier getraind op uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. De trainingen worden gehouden in een multifunctionele ruimte met hypermodern Queenax rek. Indien het mooi weer is wordt de training in onze functionele ruimte buiten gegeven. Deze les is uitermate geschikt voor alle doelgroepen, daar de trainer gemakkelijk de oefening makkelijker of moeilijker kan maken. Hierdoor is elke les op jouw kunnen afgestemd.

Bekijk het lesrooster

Wellness en zwembad

Wil je na je workout nog even lekker ontspannen in de sauna of een aantal baantjes trekken in het zwembad? Combineer dan jouw fitness abonnement met zwemmen. Zo haal je het beste uit jouw workout. Het zwembad wordt verwarmd tot boven de 30 graden en heeft daarnaast een sauna.

Kies je voor de upgrade zwemmen dan mag je onbeperkt gebruikmaken van de zwembadfaciliteiten. Optioneel is het mogelijk om aquafitness-lessen toe te voegen aan jouw abonnement. Meer informatie en de openingstijden van Aqua Vita Wellness?

Ga naar aquavitawellness.nl 

Aquavita Tiel

Personal training

Wij werken samen met Personal trainer Arian. Sport heeft altijd als rode draad door het leven van Arian gelopen. Jarenlang heeft hij op landelijk niveau geturnd. Toen heeft hij geleerd hoe je voor 100% voor je doel kunt gaan en de motivatie in jezelf vindt om door te gaan. Wat hij toen heeft geleerd, geeft hij nu weer door in zijn werk als personal trainer.

Zijn persoonlijke doel is om mensen zoals jij, die misschien niet lekker in hun vel zitten, te helpen weer fit te worden. Dat de overbodige kilo’s er weer af gaan en je lichaam weer goed aanvoelt. Dat je weer meer energie hebt, je klachten weer verdwijnen en je meer rust in je hoofd hebt. Dat je weer gaat voor wat jij wilt en je doel ook behaalt. Niet alleen op sportief gebied, maar alle doelen die je wilt behalen.

Werken aan je gezondheid moet vooral leuk, uitdagend maar haalbaar zijn waardoor je het op de lange termijn vol kunt houden.

Arian gaat je laten ervaren wat sporten met je kan doen. Wat sporten met jouw lichaam en geest zal doen. Hij gaat je leren hoe je het sporten moet aanpakken maar vooral hoe je jouw doelen moet bereiken.

Ga naar yourfitcoach.nl 

Yourfitcoach Personal Training Tiel

Fysiotherapie

Wij werken samen met Fysiotherapie To The Point Therapie. Bij ToThePoint willen we zoveel mogelijk mensen inspireren, adviseren en van hun pijnklachten helpen. Dit door het opsporen en permanent elimineren van herstel belemmerende factoren. Wij willen mensen bewust maken van het feit dat een lichaam onderhoud nodig heeft, dat luisteren naar je lichaam zinvol is en dat goed voor jezelf zorgen altijd een meerwaarde heeft voor jezelf en jouw omgeving. En dat is waarom wij een jaar geleden de samenwerking zijn aangegaan met Fitnessclub Nederland. Zodat wij altijd de beste en juiste apparatuur ter beschikking hebben om je een zo optimaal mogelijke training te kunnen geven!

Ga naar tothepointtherapie.nl 

Fysio Tothepoint Tiel