Personal training

Jouw sportdoelen (sneller) behalen? Personal training!

Fitnessclub Vught biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met personal trainer:

Danny Berendsen

Ondertussen heeft Danny al aardig wat ervaring op het gebied van Personal Training. Ook heeft hij veel kennis op zak, hij is Bachelor of Health, CSCS en NSCA-CPT. Hij kan met zijn sporters meerdere kanten op, hij is namelijk gespecialiseerd in training, voeding, gewichtsverlies, gewichtstoename, blessure revalidatie/preventie, sport specifiek trainen, conditionering, techniek training en bokstraining. Er zijn volgens Danny altijd meerdere manieren om een doel te bereiken, het belangrijkste is de manier te vinden die het beste bij je past.
Neem contact op met Danny:
W: www.alphapersonaltraining.nl
E: danny@alphapersonaltraining.nl
T:  06 – 21 43 51 43

Johnny Berendsen

Johnny Berendsen is al sinds vroege leeftijd bezig met sport en bewegen. Nadat hij vele sporten heeft beoefend, zoals voetbal en karate, vond hij zijn nieuwe passie in de sport en begon met krachttraining. Zijn passie en ervaring deelt hij graag met anderen en is daarom het Alpha Personal Training team komen versterken. Johnny ziet trainen als een compleet pakket, niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect. “Niet alleen de fysieke kracht, maar ook de discipline en het mentale vermogen die je ontwikkeld tijdens het trainen kunnen je vooruit helpen in alle aspecten van je leven”.
Neem contact op met Johnny:
W: www.alphapersonaltraining.nl
E: johnny@alphapersonaltraining.nl
T:  06 – 21 43 51 43

Robin Ligtvoet

Robin Ligtvoet is al van kinds af aan actief in de sportwereld. Zijn talent in vechtsport bracht hem op het pad naar kickboksen en krachttraining. Robin heeft op professioneel niveau meerdere prijzen weten te bemachtigen. Hierdoor weet hij als geen ander hoe het is om doelstellingen te stellen én te bereiken. Of je nu een beginnend of een geavanceerd startniveau hebt. Op het gebied van krachttraining, boksen en/of kickboksen kan Robin je op een professionele en effectieve manier uitdagen om alles uit jezelf te halen zodat iedereen zijn of haar doelstelling weet te bereiken.
Neem contact op met Robin:
W: www.alphapersonaltraining.nl
E: Robin@alphapersonaltraining.nl
T:  06 – 21 43 51 43

Volg een gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn