Personal training

Jouw sportdoelen (sneller) behalen? Personal training!

Fitnessclub Vught biedt personal training aan. Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met personal trainer:

 Danny Berendsen

Ondertussen heeft Danny al aardig wat ervaring op het gebied van Personal Training. Ook heeft hij veel kennis op zak, hij is Bachelor of Health, CSCS en NSCA-CPT. Hij kan met zijn sporters meerdere kanten op, hij is namelijk gespecialiseerd in training, voeding, gewichtsverlies, gewichtstoename, blessure revalidatie/preventie, sport specifiek trainen, conditionering, techniek training en bokstraining. Er zijn volgens Danny altijd meerdere manieren om een doel te bereiken, het belangrijkste is de manier te vinden die het beste bij je past.
Neem contact op met Danny:
W: www.alphapersonaltraining.nl
E: danny@alphapersonaltraining.nl
T:  06 – 21 43 51 43

Jeroen Das

Bij Alpha Personal Training is ook Jeroen Das van start gegaan. Met zijn diploma's personal trainer, online lifestyle coach en diëtist op zak is hij gespecialiseerd in voeding en techniek. Hij is een specialist in spieropbouw, sportspecifiek trainen, functioneel trainen en core en stability. Zijn motto: 'Ik de expert op voeding en training, jij de expert over je eigen leven. Samen bereiken we jouw doel'.
Neem contact op met Jeroen:
W: www.alphapersonaltraining.nl
E: jeroen@alphapersonaltraining.nl
T:  06 – 48 14 26 05

 

Reserveren voor groepslessen en de fitness

Lees verder

Veilig sporten tijdens corona?

Lees hier welke maatregelen wij nemen!

Lees verder

Gratis proefles

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder