Personal training

JOUW SPORTDOELEN (SNELLER) BEHALEN? PERSONAL TRAINING!

Fitnessclub Zaltbommel biedt personal training aan . Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met de volgende personal trainers:

Gert-Jan GIESBErS

Personal Trainer Gert-Jan Giesbers van Steady Sport helpt je om jouw sportdoelen te behalen. Hij zoekt daarbij naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken. Door zijn jarenlange ervaring als beroepsmilitair weet hij je als geen ander te motiveren om het optimale uit je trainingen te halen. Zijn leven heeft altijd in het teken van sport gestaan en hij vindt het geweldig om deze passie met je te kunnen delen en jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Via zijn bedrijf Steady Sport geeft hij resultaatgerichte lessen die de focus leggen op core training in combinatie met jouw specifieke doelen. Dit zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen komt te staan. 
Heb je behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Dan is personal training iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met Gert-Jan!

www.steadysport.nl
Tel: 085 - 002 84 02

 

Martin van der Meijden

Als teamleider en fitnessinstructeur bij Fitnessclub Zaltbommel is Martin van der Meijden, personal trainer van Motus, een bekend gezicht in de omgeving. Het is zijn missie om als personal trainer 1 op 1, snel en resultaatgericht te trainen en de sporter verder te helpen met zijn of haar persoonlijke doelen. Tijdens zijn eigen trainingen en revalidatie ontdekte hij dat vakkundige en gerichte begeleiding heel belangrijk is om verder te komen in een traject en dat dit nogal eens wordt onderschat. Vandaar dat hij zich hier in gespecialiseerd heeft: spieropbouw, afvallen, blessurepreventie, revalidatie en het krijgen van meer energie. Zijn motto: 'Het doel bepaalt de beweging!'. 
www.motusbeweging.nl
info@motusbeweging.nl
tel: 085 - 0024218