STRONG Nation

Volg een high intensity workout op de beat van Latijns-Amerikaanse muziek!

STRONG by Zumba® is nu STRONG Nation®

Stop met het tellen van de herhalingen. Begin met trainen op de maat. STRONG Nation® combineert lichaamsgewicht, spierconditionering, cardio en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal is ontworpen om bij elke beweging te passen. Elke squat, elke lunge, elke burpee wordt aangestuurd door de muziek, waardoor je de laatste herhaling kunt halen, en misschien zelfs nog vijf.

In elke les verbrand je calorieën terwijl je je armen, benen, buikspieren en bilspieren versterkt. Plyometrische of explosieve bewegingen zoals hoge knieën, burpees en jump-jacks worden afgewisseld met isometrische bewegingen zoals lunges, squats en kickboksen. STRONG Nation™-instructeurs wisselen de muziek en bewegingen regelmatig af, zodat je altijd maximaal wordt uitgedaagd.

STRONG Nation® heeft ook opties die passen bij uw specifieke doelen. De originele STRONG Nation®-les is een veeleisende sessie van een uur waarbij je hele lichaam wordt getraind. Het is ideaal om uw ultieme fitnessdoelen te bereiken – en vervolgens nieuwe doelen te stellen. STRONG Nation® heeft ook een lesoptie van 30 minuten, waarbij een totale lichaamstraining nog steeds in 30 minuten wordt verpakt. Deze efficiënte en gerichte les helpt je fitness in elk schema in te passen.

In het kort:

Lekkere Latijns-Amerikaanse muziek
Conditie & kracht
Lesduur: 60 minuten
Lesduur: 30 minuten

Clubs:

Terug naar overzicht
Groepsles Strongnation