Open dag Fitnessclub Nederland

Is het tijd om weer in beweging te komen? Kom dan naar de open dag van een van onze Fitnessclubs! Dit is dé kans om een kijkje te nemen, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt een mooie sportrugtas cadeau

Open Dag 15 januari

 

Fitnessclub Nederland

Fitnessclub Nederland is een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: voor jou dichtbij. 

 

Onze succesformule

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens de introductieles. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Vervolgens maken we, als je dat wilt, iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie nogmaals testen met de fitheidstest. Zo weet je of je vooruitgaat en of we moeten bijsturen! 

 

Open dag actie

Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Schrijf jij je tijdens de open dag direct in op de club of online, dan profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt een sportrugtas cadeau.