Groepslesinstructeur BRN Jawi

Alphen aan den Rijn
Woensdagavond 19:00-20:00 uur

Wij vragen:

  • Sociaal vaardig
  • Ervaring in het geven van groepslessen
  • je kunt zelfstandig werken

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Jawi

Fitnessclub Jawi is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Wie zoeken wij?

Fitnessclub Jawi is per 1 september op zoek naar een enthousiaste BRN instructeur voor op de woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Als BRN instructeur bij Fitnessclub Jawi werk je samen in een enthousiast team en inspireer, motiveer en begeleid je onze leden zodat ze met een goed gevoel de deur uitgaan.

Wat is BRN?

Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De work-out waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één.

Tijdens deze workout maak je gebruik van de XCO buizen. Deze buizen gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieen verbrandt door de 'reactive impact' die het veroorzaakt. De workout is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Jawi

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen