Fitnesscoach Orange

Alphen aan den Rijn
In overleg

Wij vragen:

  • Minimaal fitnesstrainer A
  • Ervaring in de fitnessbranche
  • Zelfstandig werken
  • Sociaal vaardig

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Orange is ter uitbreiding van het team op zoek naar een fitnesscoach. Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? Heb je het Fitnesstrainer A diploma behaald? En lijkt het je leuk om bij Fitnessclub Nederland te werken? Dan ben jij de fitnesscoach die we zoeken!

Fitnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Als fitnessinstructeur motiveer en ondersteun je onze leden met het behalen van hun doelstellingen. Daarnaast geef je als fitnesscoach small groep trainingen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters op hun gemak te laten voelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl? 

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Orange

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen