Teamleider/Fitnesscoach Orange

Alphen aan den Rijn
15 á 30 uur in de week

Wij vragen:

  • Fitnesstrainer A of een vergelijkbare diploma
  • Ervaring in de fitness branche
  • Zelfstandig werken
  • Sociaal vaardig
  • Leidend vermogen

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement
  • Afwisselend werk

Fitnessclub Orange is op zoek naar een teamleider/fitnesscoach voor 15 á 30 uur in de week. Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? Heb je het Fitvak A diploma behaald? En ben jij een natuurlijke leider? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Fitnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen. Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Wie zoeken wij?

Fitnessclub Orange is op zoek naar een teamleider & fitnesscoach voor ca. 15/30 uur in de week. Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? Heb je het Fitvak A diploma behaald? En ben jij een natuurlijke leider? Dan ben jij de fitnesscoach die we zoeken!

Wie ben jij?

Als teamleider en fitnesscoach motiveer en ondersteun je onze leden met het behalen van hun doelstellingen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen en jij slaagt erin sporters en het personeel zich op hun gemak te laten voelen. Je bent daarnaast zelfstandig en sociaalvaardig, hebt passie voor mensen, een actieve houding en bent flexibel in werktijden.

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Daarnaast ben je goed in het houden van overzicht en komt het aansturen van een divers team je ook niet onbekend voor. Je bent het gezicht van de Fitnessclub en houdt er van om met mensen samen te werken. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Orange

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen