Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub Aerofit. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclubnederland 072022 Claudia Kracht 01

Wist je dat…

We bij Fitnessclub Aerofit de nieuwste spinningfietsen van het merk Matrix hebben? Hiermee kun je het uiterste uit jouw training halen!

Danslessen

Wil jij graag danslessen volgen in verschillende stijlen? Wij bieden de stijlen Hiphop, Streetdance, Commercial, Pop/Show, Modern en Jazz aan. Deze lessen worden gegeven door goede docenten met veel ervaring in de danswereld.

Ontdek meer over danslessen

Groepsles Dance

10 weken fitplan

Bij Fitnessclub Aerofit bestaat er de mogelijkheid om 10 weken programma's te volgen op basis van je doelstelling. Gedurende deze korte periode ga je aan de slag met een persoonlijke coach. Hij of zij helpt je met een persoonlijk aangepast trainings- en voedingsplan.

Ontdek meer over het 10 weken fitplan

Gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum

Fitnessclub Aerofit is niet alleen een gewoon sportcentrum voor fitness en groepslessen. Fitnessclub Aerofit is ook een gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum. Wij zijn bevoegd om jou te helpen bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), diabetes, overgewicht of andere chronische aandoeningen.

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij NL Actief Preventiecentra. Deze centra gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen.