Danslessen Let's Dance

Wil jij ook graag danslessen volgen in verschillende stijlen? Wij bieden de stijlen Hiphop, Streetdance, Commercial, Pop/Show, Modern en Jazz aan. Deze lessen worden gegeven door goede docenten met veel ervaring in de danswereld.

ALGEMENE INFORMATIE DANSLESSEN

Er wordt in de algemene danslessen getraind op techniek van de bepaalde stijl en elke zoveel weken komen er weer nieuwe choreografieën bij. Wij werken natuurlijk naar bepaalde optredens toe zoals De Kerstshow en de Eindvoorstelling maar wij hebben bijvoorbeeld ook samenwerkingen gehad met: Orkestband Advendo, benefietconcerten, kerstmarkten en podia. Dit zijn altijd super leuke en gezellige shows om te performen en naartoe te werken met de dansers!

De lessen

Dance mix 1: 6 - 8 jaar
Dance mix 2: 9 - 12 jaar
Dance mix 3: 12 - 15 jaar
Dance mix 4: 16+ jaar
Hiphop: 14+ jaar

Kom jij snel een van deze lessen proberen? Je bent meer dan welkom om een gratis proefles te volgen! 

De selectiegroepen

Wij hebben twee selectiegroepen die alleen op uitnodiging zijn. Voor deze groepen word je gevraagd als de docenten veel potentie in jou zien als danser/danseres. In de selectie wordt meer aandacht besteed aan techniek en is het niveau van de choreografieën hoger. De selectiegroepen hebben meer opdrachten wat betreft optredens. Dit zijn de twee selectiegroepen:

  • Madness
  • Extravadanza