Aanbod

Ontdek het aanbod aan inspanning en ontspanning bij Fitnessclub De Schildkamp. 

Fitness

Fitness is een goede manier om met je lijf bezig te zijn en fit te blijven. We gaan altijd van start met een introductieles, en als je dit wilt een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak als je daar behoefte aan hebt. Tijdens deze afspraak kunnen we je trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Kom eens kijken in onze Fitnessclub!

Gratis proefles

Fitnessclubnederland 032023 Micheal Yvonne Loopband05

CrossFit

CrossFit streeft ernaar om de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam te trainen. Deze 10 fysieke eigenschappen zijn: cardiovasculair vermogen, weerstands-/uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid.

In Fitnessclub De Schildkamp hebben wij een speciale ruimte om Crossfit te beoefenen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van CrossFit?

Meer over CrossFit 

Zwembad

Wil je na je workout nog even lekker ontspannen een aantal baantjes trekken in het zwembad? Combineer dan jouw fitness abonnement met zwemmen. Zo haal je het beste uit jouw workout. Het zwembad van Aqua Vita wordt verwarmd tot boven de 30 graden.

De upgrade onbeperkt zwemmen/wellness geeft recht op onbeperkt gebruik van de zwembadfaciliteiten. Wil je ook meedoen aan de aqualessen? Neem dan de upgrade aquafitness/zwemmen. Het zwembad van Aqua Vita is alleen open tijdens de openingstijden van Aqua Vita. 

Ontdek abonnementen en tarieven

De Schildkamp zwembad

Wellness

Wil je fitness met wellness combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Aqua Vita Wellness Asperen, een mooi, middelgroot wellnesscomplex. Aqua Vita Wellness Asperen beschikt over onder andere een Finse sauna, een stoombad, een zwembad en zonnebanken.

De upgrade onbeperkt zwemmen/wellness geeft recht op onbeperkt gebruik van het zwembad en de wellness voor € 9,00 per maand. Meer informatie over de wellness?

Ga naar aquavitawellness.nl 

Padel

Fitnessclub De Schildkamp is aangesloten bij Padelclub Nederland en beschikt over 4 indoor padelbanen waar je lekker een balletje kunt slaan! Je kunt een baan huren via hun website. Meer informatie?

Padelbaan reserveren 

Padelclubnederland Wervershoof 18

Fysiotherapie

Om blessures te voorkomen of te behandelen zijn wij aangesloten bij Fysiotherapie Asperen. De sportfysiotherapeut helpt je preventief om blessures te voorkomen of als je een blessure hebt of overtraind bent. Een sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens sporten gebeurt en snapt daarom hoe je geblesseerd bent geraakt. Wij zijn aangesloten bij Fysiotherapie Asperen en zij zorgen er graag voor dat jij lekker kunt blijven sporten. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen?

Ga naar fysiotherapieasperen.nl