Sauna

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Fitnessclub De Schildkamp op de juiste plek. 

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Fitnessclub De Schildkamp op de juiste plek.

Een bezoek aan de sauna heeft naast een rustgevende werking ook effect op je gezondheid. Je lichaam reageert op de hete lucht door te transpireren waardoor je afvalstoffen afvoert. Daarnaast heeft het ook nog een positieve werking op je immuunsysteem door de afwisselingen van warm en koud, omdat je na de sauna goed moet afkoelen. Ook je spieren vinden een saunabezoek prettig, want de warmte verbetert de doorbloeding.

Finse sauna

Gek op de sauna? Kom genieten in onze Finse sauna en waan je in de droge en hete atmosfeer en de ontspannen geur die het met zich meebrengt. Daarbij heeft de sauna een positieve invloed op het lichaam en de geest. 

Stoombad

Het stoombad, ook wel Turks bad genoemd, is vergelijkbaar met de werking van een sauna. Afvalstoffen worden door transpiratie afgevoerd uit het lichaam. Na een bezoek aan het stoombad is de huid weer brandschoon. Daarbij heeft het stoombad ook als voordeel dat het een heilzame werking heeft op de luchtwegen. Hoe meer speciaal zout aan de lucht, hoe beter het is voor de luchtwegen. Kom jij genieten van ons stoombad?

 

Kies je voor de upgrade zwemmen/wellness dan mag je onbeperkt gebruikmaken van de zwembad- en wellnessfaciliteiten. Optioneel is het mogelijk om aquafitness-lessen toe te voegen aan jouw abonnement. Kijk op www.aquavitawellness.nl voor meer informatie en de openingstijden van Aqua Vita Wellness.

 In de wellness is badkleding verplicht.