Sauna

Een moment van rust, even niets aan je hoofd. Een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarvoor ben je bij Fitnessclub Druten op de juiste plek. 

Aqua Vita Wellness Druten beschikt over een Finse sauna en een infraroodsauna. Een bezoek aan de sauna heeft naast een rustgevende werking ook effect op je gezondheid. Je lichaam reageert op de hete lucht door te transpireren waardoor je afvalstoffen afvoert. Daarnaast heeft het ook nog een positieve werking op je immuunsysteem door de afwisselingen van warm en koud, omdat je na de sauna goed moet afkoelen. Ook je spieren vinden een saunabezoek prettig, want de warmte verbetert de doorbloeding.

Combinatieabonnement

Het combinatieabonnement geeft recht op onbeperkt gebruik van de fitness en onbeperkt gebruik van de zwembadfaciliteiten. Een combinatieabonnement kost € 47,50 per maand. Het zwembad is toegankelijk op selectieve uren. De sauna’s zijn de hele dag geopend. Optioneel is het mogelijk om aquafitness-lessen toe te voegen aan jouw combinatieabonnement. Klik hier voor de openingstijden van Aqua Vita Wellness.