Volg een gratis proefles

Update groepslessenzaal

Beste sporter van Fitnessclub Tiel,

Zoals je wellicht weet hebben we vertraging op de bouw van onze groepslessenzaal. Hier zaten een heleboel dingen tegen en verkeerde beslissingen zijn genomen, waarvoor onze excuses.

Om dit uit te leggen en om aan te geven hoe ver we in het proces zitten, zijn de eigenaren van Fitnessclub Nederland, Ton Schouten en Inge Schouten vorige week woensdagavond naar Tiel gereden om de groep geïnteresseerden uitleg hier over te geven. Mocht je deze avond niet bij hebben kunnen wonen, dan hierbij een korte uitleg;

Januari 2019, de open dag zoals we die altijd houden in de maand januari. Doordat veel nieuwe leden zich aan hadden gemeld, moest er ruimte komen voor de leden die willen fitnessen. We willen namelijk wachtrijen voor de apparaten voorkomen. We hebben toen gekozen voor het opofferen van de groepslessenzaal en die te verplaatsen naar een zaal van Hotel Van Der Valk. We zijn gelijk gestart met de bouw van een nieuwe zaal, achterin de club. Achteraf bleek dit een verkeerde keuze te zijn geweest. De ruimte was te klein en het kruis in de ruimte is dragend. We hebben veel feedback gekregen en besloten om dit anders aan te pakken; de nieuwe groepslessenzaal moet op het buitenterrein komen. De vergunning voor de bouw loopt jammer genoeg vertraging op door de vakantieperiode. Zodra we de goedkeuring hebben van de brandweer kunnen we weer verder met de bouw.

We streven er naar om de bouw van de zaal af te hebben medio oktober. De motivatie is groot om het zo spoedig mogelijk te bewerkstelligen. In de tijd dat wij als Fitnessclub Tiel nog geen eigen zaal beschikbaar hebben, mogen wij gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Van Der Valk. Het zou voor kunnen komen dat er hier en daar een les in een ander zaal gegeven wordt. Kijk daarvoor altijd uit voor nieuwe informatie in de sportschool, social media of vraag het aan je instructeur.

Er is ook goed nieuws! We kunnen alvast melden dat er een luxe airconditioning in de ruimte wordt geplaatst.

Nogmaals, onze excuses voor de gang van zaken, wij stellen onze leden heel erg op prijs en waarderen de inzet van onze collega’s. We willen jullie ook graag wat leuks aanbieden voor de overlast. Jullie zullen een voucher ontvangen van de groepsles docente. Met deze voucher mogen jullie op een afgesproken datum genieten van het Life & Cooking buffet van Hotel Van Der Valk! De data zullen op de vouchers aangegeven worden.

We vragen nog even geduld, maar we gaan er zeker wat moois van maken!


Groeten,
Team Fitnessclub Tiel

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder