Personal training

Jouw sportdoelen (sneller) behalen? Personal training!

Fitnessclub Tiel biedt personal training aan . Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met: 


ARIAN VAN DIJK

Sport heeft altijd als rode draad door het leven van Arian gelopen. Jarenlang heeft hij op landelijk niveau geturnd. Toen heeft hij geleerd hoe je voor 100% voor je doel kunt gaan en de motivatie in jezelf vindt om door te gaan. Wat hij toen heeft geleerd, geeft hij nu weer door in zijn werk als personal trainer.
Zijn persoonlijke doel is om mensen zoals jij, die misschien niet lekker in hun vel zitten, te helpen weer fit te worden. Dat de overbodige kilo’s er weer af gaan en je lichaam weer goed aanvoelt. Dat je weer meer energie hebt, je klachten weer verdwijnen en je meer rust in je hoofd hebt. Dat je weer gaat voor wat jij wilt en je doel ook behaalt. Niet alleen op sportief gebied, maar alle doelen die je wilt behalen.
Werken aan je gezondheid moet vooral leuk, uitdagend maar haalbaar zijn waardoor je het op de lange termijn vol kunt houden.
Arian gaat je laten ervaren wat sporten met je kan doen. Wat sporten met jouw lichaam en geest zal doen.
Hij gaat je leren hoe je het sporten moet aanpakken maar vooral hoe je jouw doelen moet bereiken.
Samen gaan wij op zoek naar jouw intrinsieke motivatie om niet alleen je huidige doel, maar ook andere (toekomstige) doelen te bereiken.
https://yourfitcoach.nl
tel: 0623772592 

Heb je behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Dan is personal training iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met één van onze personal trainers. Je kunt de kosten voor zowel het abonnement van Fitnessclub Tiel en de personal training via de trainer laten lopen. Wel zo gemakkelijk!

Volg een gratis proefles

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder