Personal training

Jouw sportdoelen (sneller) behalen? Personal training!

Fitnessclub Tiel biedt personal training aan . Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen. Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

We werken samen met de volgende personal trainers:

 

 

Endy Osepa

personal trainer Endy fitnessclub TielAl vele jaren werkt Endy in de sport, echter ligt zijn passie bij het helpen van mensen. In welke vorm dan ook. Hij heeft geleerd om het uiterste uit zichzelf te halen, zowel mentaal als lichamelijk en ziet het als een uitdaging om hier ook met anderen voor te gaan. Hij gaat met zijn sporters aan de slag en laat ze op de juiste wijze luisteren naar hun lichaam. Een gezonde levensstijl staat voorop maar het aller belangrijkste is om het plezier in het sporten te laten ervaren, mocht dit plezier niet altijd aanwezig zijn. Endy wil mensen bewust laten worden van hetgeen ze kunnen. Samen sporten en het saamhorigheidsgevoel vergroten, door je samen in te zetten voor het doel dat samen bepaald is. 
www.osepa-pt.com
tel: 06 45 15 36 88

 

 

Urmila ter Wielen

Personal trainer Urmila Fitnessclub TielOndertussen heeft Urmila al veel ervaring in de sport. Ze geeft al heel wat jaren les als groepslesinstructeur en ondertussen ook als running therapeut en personal trainer. Daarnaast biedt ze een digitaal coachingprogramma aan waarbij ze online voedingsadvies geeft. Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen. Sporten is haar passie en hoe leuk is het dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken. Als Personal Trainer richt ze zich tot haar sporters en stemt met hen persoonlijke trainingsdoelen af. Ze kijkt hierbij naar levensstijl, training en voeding. Samen de doelen behalen, dat is waar Urmila naar streeft. 
www.move2ur.com
tel: 0629607384

 


ARIAN VAN DIJK

Sport heeft altijd als rode draad door het leven van Arian gelopen. Jarenlang heeft hij op landelijk niveau geturnd. Toen heeft hij geleerd hoe je voor 100% voor je doel kunt gaan en de motivatie in jezelf vindt om door te gaan. Wat hij toen heeft geleerd, geeft hij nu weer door in zijn werk als personal trainer.
Zijn persoonlijke doel is om mensen zoals jij, die misschien niet lekker in hun vel zitten, te helpen weer fit te worden. Dat de overbodige kilo’s er weer af gaan en je lichaam weer goed aanvoelt. Dat je weer meer energie hebt, je klachten weer verdwijnen en je meer rust in je hoofd hebt. Dat je weer gaat voor wat jij wilt en je doel ook behaalt. Niet alleen op sportief gebied, maar alle doelen die je wilt behalen.
Werken aan je gezondheid moet vooral leuk, uitdagend maar haalbaar zijn waardoor je het op de lange termijn vol kunt houden.
Arian gaat je laten ervaren wat sporten met je kan doen. Wat sporten met jouw lichaam en geest zal doen.
Hij gaat je leren hoe je het sporten moet aanpakken maar vooral hoe je jouw doelen moet bereiken.
Samen gaan wij op zoek naar jouw intrinsieke motivatie om niet alleen je huidige doel, maar ook andere (toekomstige) doelen te bereiken.
https://yourfitcoach.nl
tel: 0623772592

 

Heb je behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Dan is personal training iets voor jou! Neem voor meer informatie contact op met één van onze personal trainers. Je kunt de kosten voor zowel het abonnement van Fitnessclub Tiel en de personal training via de trainer laten lopen. Wel zo gemakkelijk!

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder

Gratis proefles

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder