Zwemmen bij Aqua Vita

Eén van de faciliteiten waarover we beschikken, is Aqua Vita Wellness Tiel.

Wil je na je workout nog even lekker ontspannen een aantal baantjes trekken in het zwembad? Combineer dan jouw fitness abonnement met zwemmen. Zo haal je het beste uit jouw workout. Het zwembad wordt verwarmd tot boven de 30 graden en heeft daarnaast een sauna.

Kies je voor de upgrade zwemmen dan mag je onbeperkt gebruikmaken van de zwembadfaciliteiten. Optioneel is het mogelijk om aquafitness-lessen toe te voegen aan jouw abonnement. Kijk op www.aquavitawellness.nl voor meer informatie en de openingstijden van Aqua Vita Wellness.Volg een gratis proefles

Sport voor Fitpoints

en spaar voor de leukste cadeaus!

Lees verder

Nieuwste blog

Voor de 8e keer op hoogtestage in Livigno

Irene Schouten

Zoals sommige van jullie weten, zit ik dit moment weer in Italië. Sinds ik onder leiding van Jillert Anema schaats gaan wij elk jaar in augustus richting Livigno. In 2017 ben ik er zelfs 2 keer geweest. Livigno is een prachtig wintersportdorp op ruim 1800 meter hoogte. Dit wordt alweer mijn 7e jaar bij Jillert en de 8e keer Livigno. Ondertussen ken ik elk steentje in de bergen om mij heen. Wij gaan hier naar toe om te trainen op hoogte; ook wel een hoogtestage genoemd.

Lees verder