Groepslessen

Sporten in groepsverband en samen een goede groepsles beleven. Ook dat kan. Naast individuele fitnessprogramma’s bieden wij een breed programma leuke groepsactiviteiten aan in ruimtes die hier speciaal voor zijn ingericht. De lessen worden live aangeboden volgens de zogeheten freestyle lessen. Genoeg variatie tijdens de lessen dus!

  • Body Balance: Een 1 uur durend groepsfitnessprogramma op muziek en maakt gebruik van de beste bewegingen uit yoga, tai chi en pilates.
  • Body Combat: Een op oosterse vechtsporten gebaseerd groepsfitnessprogramma, met bewegingen uit disciplines als karate, teakwondo, kung fu, kickboxing, muay thai en tai chi.
  • Body Form: Een free style les met een low impact aerobics gedeelte in het begin en daarna spierverstevigend werken voor met name benen, billen en buik.
  • Body Pump: Een spierverstevigend groepsfitnessprogramma met gewichten en de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen.
  • Body Vive: Een groepsfitnessprogramma met een mix van cardio- en weerstandoefeningen die je hele lichaam sterker en strakker maakt en je een fitter en gezonder gevoel geeft.
  • Connexus: Een 30 minuten durende groepsles van max. 12 deelnemers, waarbij de nadruk ligt op functioneel trainen in een circuitvorm onder begeleiding van een Personal Trainer.
  • RPM: RPM is een 45 minuten durend indoor cycling groepsfitnessprogramma, gebaseerd op outdoor fietsen.
  • XCO: Tijdens deze ultieme core (buik/rug) workout train je het hele lichaam: conditie, spieren en bindweefsel en je verbrandt calorieën.

Naast live lessen, bieden we ook virtuele lessen aan. Wil je een virtuele les volgen, loop dan even naar de fitnesscoach toe. We helpen je graag!

Zomeractie

Sport tot september gratis!

Twijfel je om te gaan sporten?
Dit is je kans! Schrijf je nu in
als nieuw lid en sport tot
september gratis!

Lees verder

Gratis proefles

 

"Het materiaal in de clubs en de goede service is super!"

Irene Schouten
Lees verder