Stagiaire De Schildkamp

Asperen
In overleg

Wij vragen:

  • Leergierig
  • Sociaal vaardig
  • Relevante opleiding

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub De Schildkamp

Fitnessclub De Schildkamp is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Wat de motivatie ook is; wij helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl! Met clubs verspreid over heel Nederland zijn wij: Voor jou dichtbij.

Fitnessclub De Schildkamp is op zoek naar een stagiaire. Weet jij van aanpakken? Houd jij van sporten en mensen helpen? Volg je een relevante opleiding? En lijkt het je leuk om bij Fitnessclub De Schildkamp in Asperen te werken? Dan ben jij de stagaire die we zoeken!

Wie zoeken wij?

Studenten kunnen bij ons stage lopen. We streven ernaar om de kwaliteit van onze instructeurs en daarmee de inhoud van de sportprogramma’s hoog te houden. Het volgen van een relevante opleiding in de sport is daarom een vereiste.

We zijn een leerbedrijf voor de volgende studierichtingen:

  • Sport- en Bewegingscoördinator
  • Sport- en Bewegingsleider
  • Sport- en Bewegingsbegeleider

Tevens hebben wij stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen bij CIOS, ALO of NLActief.

Word jij onze nieuwe stagiaire?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag mensen met het bereiken van hun doelstelling. Je hebt een actieve houding en bent flexibel in werktijden. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan en om mensen te motiveren en ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl? 

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub De Schildkamp

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen