Fitness

Sport je fit bij de fitnessclub en voel je goed!

Fitness

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar is er een training op maat. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductieles.

BEGELEIDING

Direct na je inschrijving maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maak je kennis met een van onze instructeurs en wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afhankelijk van je doelstellingen. Verder krijgt je een conditietest, en meten wij o.a. jouw gewicht, vetpercentage en BMI.

Medisch Fitness

Heb je een blessure, ben je net een operatie uit of moet je revalideren? Fitnessclub Aerofit is naast een sportschool ook een preventiecentrum. Wij zijn bevoegd om jou te helpen bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Diabetes, overgewicht of andere chronische aandoeningen. Onderzoeken hebben aangetoond dat training en beweging de beste oplossing zijn voor het verhogen van de belastbaarheid. Medisch fitness helpt de conditie te verbeteren, de belastbaarheid te verhogen, klachten te voorkomen, verminderen of verergering van klachten te voorkomen.

Black Friday Actie

Krijg een JBL speaker cadeau

Word lid op 25 november
en profiteer van de actie!

 

Lees verder

Volg een gratis proefles