Fitness

Sport je fit bij de Fitnessclub en voel je goed!

Fitness is een uitstekende manier om met je lijf bezig te zijn. Of je nou je conditie of je contouren wilt verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zul je merken dat je spieren sterker en je silhouet strakker wordt. Bovendien krijg je een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor je minder kans op blessures loopt. Voor iedereen tussen de 14 en 99 jaar is er een training op maat.

Aan de hand van jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit op de moderne fitnessapparatuur. De fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij! Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Ga je in de zomer een paar weken op vakantie? Je kunt je abonnement bij ons altijd tijdelijk bevriezen. Een tijdelijke stop kun je indienen in de Fitnessclub Nederland app.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductieles!

Volg een gratis proefles

 

“De fijne sfeer in de clubs voelt als thuiskomen”

Day de Wijn